Koninklijke rijkheid en elegantie is de definitie van Da Vinci Royal koffie. Unieke melanges voor genieters met smaak.

Da Vinci Royal voert je terug naar het genieten in de stijl van de jaren ’30. Hollywood glamour, mysterieuze diva’s in prachtige gewaden, champagne in kristallen glazen, onbereikbare liefdes en werelden van fantasie samengebracht op het witte doek.

De Italiaanse touch van Da Vinci Royal brengt een ode aan die tijd en laat deze weer tot leven komen in maar liefst vijf koffie concepten: Classico, Forte, Gusto, Crema en Espresso. Dit zijn stuk voor stuk melanges met een eigen smaak en karakter. Voor ieder moment van de dag of voor dat speciale moment in het bijzonder…

Verfijn of herontdek je smaak, kies voor Da Vinci Royal en droom van vervlogen tijden.

De melanges van Da Vinci Royal worden met veel plezier, passie en expertise gebrand en gemelangeerd. De grondstoffen die voor de melanges worden gebruikt zijn van een hoogwaardige kwaliteit die wij al jaren waarborgen. De melanges worden dan ook met uiterste zorg geproduceerd en dat is ook nodig aangezien sommige melanges op vulkanische grond groeien.

Bovendien zijn onze melanges gecertificeerd door het bedrijf Rainforest Alliance waarvan je het keurmerk op onze pakken koffie terugziet. Meer informatie over deze certificering vind je hieronder.

Rainforest Alliance